Comunicare în familie
martie 6, 2015
Reincarcare cartus Brother TN1030
februarie 10, 2018

Spatiul tau-o incantare pentru toate simturile

De-a lungul timpului oamenii au cautat tot felul de metode pentru a-si pune in evidenta spatiul si a-l diferentia, acest lucru fiind valabil atat pentru spatiu personal, cat si pentru cel de afaceri (mai ales pentru acesta din urma). Designul interior s-a reinventat asadar continuu, capatand in permanenta noi puncte de atractie.

Acum, ultima descoperire este folosirea parfumurilor ambientale.

De ce?

Asa cum ne atrage o persoana care miroase bine, la fel functioneaza si in cazul spatiilor: un spatiu care miroase bine  ne atrage, ne starneste curiozitatea. Mirosul ne declanseaza tot felul de senzatii, amintiri, emotii, de aceea ne vom lega afectiv de un spatiu ce are un miros placut, reconfortant.

Din pacate, inca mai exista conceptia potrivit careia reclamele trebuie sa se bazeze strict pe produs sau serviciu. Totusi, sa retinem gestul de a cumpara are la baza o emotie, deci scopul tau este sa starnesti emotii. Marketingul aromelor folosind odorizante profesionale duce experientele clientilor tai la un alt nivel.

Iscent iti propune arome diversificate in functie de spatiul destinat si solutii complete de odorizare de ultima generatie.

Printre aromele noastre vei gasi atat parfumuri clasice cat si combinatii suprinzatoare de miresme, gata sa-i incante pana si pe cei mai exigenti clienti, dar si aparate profesionale pentru inmiresmarea oricarui spatiu.

Daca te-ai gandit la un parfum revitalizant pentru spatiu tau, poti alege din aromele cu ceai verde, ceai alb, citrice, scortisoara si portocala, cirese sau mango, dar si alte combinatii interesante. Daca optezi pentru o aroma relaxanta ai si aici nenumarate posibilitati: amestecuri de arome orientale, levantica, musetel si alte numeroase mixuri.

Experiente senzoriale unice cu un minim de efort. Acest lucru ti-l propunem pentru revitalizarea afacerii tale. Schimbarile si inovatiile sunt mereu un prilej de a face diferenta.

Orice parfum pe care ti-l propunem inseamna o munca sustinta de selectie si testare pentru a avea un rezultat subtil si captivant.

Lasă un răspuns